Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απόστολος Λύτρας: Χρέη και πλειστηριασμοί σε μια ζωή που έμοιαζε παραμύθι

Μοιραστείτε το

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του κατηγορούμενου ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα στο Live News.

Την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή, οι οικονομικές δυσπραγίες κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ακίνητο στο Χαλάνδρι στο οποίο διαμένει η 48χρονη πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και οι κόρες του βγαίνει την άλλη Τετάρτη σε πλειστηριασμό.

Μπαλάσκας: «Ο κ. Λύτρας χρωστάει και της Μιχαλούς»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του κατηγορούμενου ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα στο Live News.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, την οποία ήξερε ο δικηγόρος, αλλά δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί τώρα. Πλέον ο κ. Λύτρας πιέζεται οικονομικά από παντού, καθώς ”ξεφυτρώνουν” σαν μανιτάρια όλες οι οικονομικές του δυσχέρειες και υποθέσεις. Ο κ. Λύτρας ”χρωστάει και της Μιχαλούς”».

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας τόνισε την παραδοξότητα να κυκλοφορεί ο 52χρονος δικηγόρος με πανάκριβα αυτοκίνητα, αλλά να χρωστάει παντού.

«Δεν είναι περίεργο να έχεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 350 χιλιάδες ευρώ και να μπορείς με 175 χιλιάδες το σπίτι που μένει το παιδί σου και η πρώην γυναίκα σου να το ασφαλίσεις, έτσι ώστε να μην πάει ποτέ στο σφυρί;», διερωτήθηκε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.