Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αγ. Ανάργυροι: Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για τις τυχόν ευθύνες των αστυνομικών

Μοιραστείτε το

Σε λίγες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο παράλληλες έρευνες:  Η Ένορκη Διοικητική Εξέτασης που έχει διαταχθεί από την πρώτη στιγμή αφορά τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα των αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία το βράδυ της δολοφονίας.

Η δεύτερη έρευνα που γίνεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δηλαδή τους «Αδιάφθορους» της ελληνικής αστυνομίας αφορά τυχόν ποινικές ευθύνες. Είχε προηγηθεί η εντολή για προκαταρκτική εξέταση από την πλευρά της εισαγγελίας.

Αντικείμενο των ερευνών είναι οι συνομιλίες, όσα κατέγραψαν οι κάμερες καθώς και αν τηρήθηκαν οι εντολές που έχουν δοθεί για τον χειρισμό περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σήμερα επιτυχημένη προσάθεια αποσωλήνωσης του 39χρονου δράστη ο οποίος είχε κανει απόπειρα αυτοκτονίας, στη φυλακή, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.