Ζάκυνθος: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του

13
Ζάκυνθος: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του

Στο νοσοκομείο Ζακύνθου διακομίστηκε και νοσηλεύεται σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ένας 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε κατά λάθος από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος βρισκόταν στο σπίτι ενός συνομήλικου συμμαθητή του και ο δεύτερος θέλησε να δείξει στον φίλο του το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Ο έφηβος, λοιπόν, πήγε στην ντουλάπα όπου βρισκόταν η καραμπίνα (ήταν γεμάτη) και την πήρε στα χέρια του.

Όμως, ο ανήλικος όμως δεν γνώριζε ότι το όπλο είχε μέσα φυσίγγια και έχοντας κατεβασμένη την κάννη του όπλου τράβηξε την σκανδάλη. Το αποτέλεσμα αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει τον συμμαθητή του στην αριστερή πλευρά της βουβωνικής χώρας.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια από τη βουβωνική χώρα του άτυχου μαθητή. Ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη του όπλου.

Η Ελληνική Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στον γιο του άνδρα, ο οποίος λίγο έλειψε να πάρει τη ζωή του φίλου του. Ευτυχώς, τα χειρότερα απεφεύχθησαν.