Υιοθετήθηκε η Ρωξάνη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στη Λάρισα

Η υπόθεση της Ρωξάνης συγκλόνισε την Λάρισα αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πανέμορφη σκυλίτσα  εντοπίστηκε μέσα σε μια κούτα στην οδό Βόλου στη Λάρισα, σε απόσταση 150 μέτρων από το 42ο νηπιαγωγείο, με πρόπτωση μήτρας που προήλθε από κακοποίηση με χρήση μακρύ αντικείμενου, κομμένα αυτιά με ψαλίδι και νεκρωμένο το τελευταίο τμήμα της ουράς της.

Ωστόσο, η περιπέτεια του τετράποδου φαίνεται πως έχει αίσιο τέλος καθώς εδώ και λίγες ημέρςε βρίσκεται στο νέο της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα istoriesadespoton.gr, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας η Ρωξάνη πήρε εξιτήριο στις 3 Φεβρουαρίου του 2016 και φιλοξενήθηκε σε σπίτι εθελόντριας του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L.

Χρειάστηκε πολύ φροντίδα και αγάπη ώστε η Ρωξάνη να θεραπευτεί πλήρως από τις πληγές της και να ξεπεράσει πολλές από τις φοβίες που απέκτησε μετά τη φρικτή κακοποίηση της. Το σωματείο που έκανε καταγγελία στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, επικήρυξε το σαδιστή δράστη με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή