Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την δουλειά – όνειρο!!

Μοιραστείτε το

Αν είστε άνεργος ή αν απλά θέλετε να αλλάξετε επαγγελματικό περιβάλλον , τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτείτε και πολύ…

Γιατί τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε εργασία και διασκέδαση μαζί!

Αφού το πόστο της νέας εργασιακής θέσης, θα είναι να δοκιμάζετε μπύρες και να ρις βαθμολογείτε!!

Όπως καταλαβαίνετε, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη δουλειά που θα σας  «αναγκάζει» να περνάτε  τις Παρασκευές σας… πίνοντας!

Η Meantime Brewing Company ψάχνει γι’ αυτόν τον τυχερό που θα δοκιμάζει τα προϊόντα της και έπειτα θα λέει απλά την γνώμη του!

Δεν θα είναι λοιπόν και η πιο απαιτητική δουλειά… έτσι δεν είναι;!

Τα απαιτούμενα προσόντα για όποιον θα αναλάβει την θέση; Να είναι λάτρης της μπύρας, να γνωρίζει από μαγιές, λυκίσκους, σιτάρια και κριθάρια και να έχει σχετική γνώση της αγοράς εργασίας.

Όπως  αναγράφεται στην αγγελία: «Έχεις ονειρευτεί ποτέ να σε πληρώνουν για να πίνεις μπίρα;»!  Η θέση απαιτεί τρίωρη εβδομαδιαία εργασία, τις Παρασκευές το πρωί δηλαδή, μιας και τι καλύτερος τρόπος να ξεκινάς το Σαββατοκύριακο; Όσο για τον μισθό, είναι «ανταγωνιστικός με… προνόμια μπύρας».

Αν λοιπόν μία τέτοια είδους εργασία σας κεντρίζει το ενδιαφέρον , δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας σε γνωστό site ευρέσεως εργασίας και να μετακομίσετε στο Γκρίνουιτς!!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.