Βραζιλία: Μαστίγωσαν 17χρονο με ηλεκτρικά καλώδια επειδή έκλεψε σοκολάτες

Το γύρο του κόσμου κάνεις τις τελευταίες ώρες μέσω διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο ένα 17χρονο αγόρι μαστιγώνεται γιατί έκλεψε σοκολάτες άπο ένα σούπερ μάρκετ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
«Θα ξαναέρθεις;» ακούγεται να λέει ένας από τους φύλακες που καταστήματος που τον μαστιγώνει, ενώ το αγόρι ουρλιάζει από τον πόνο κάθε φορά που τον ακουμπάει το ηλεκτρικό καλώδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.
Η σκηνή έχει βιντεοσκοπηθεί από κινητό τηλέφωνο και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
Προσοχή σκληρές εικόνες:
Σύμφωνα με τον νεαρό, οι φύλακες τον σταμάτησαν την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα. Τον έδεσαν και τον μαστίγωναν μέχρι τη στιγμή που υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει.
«Μου είπαν ότι αν μιλήσω σε κάποιον θα με σκότωναν» είπε το παιδί, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί. Ανέφερε μάλιστα ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι φύλακες του επιτέθηκαν, καθώς είχε προσπαθήσει να κλέψει και στο παρελθόν.
Οι φύλακες απολύθηκαν.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης