Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια εμπλεκομένων – Κατασχέθηκαν κινητά

11
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν στους δικαιούχους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, με τις αστυνομικές έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έρευνες στα σπίτια τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, διενεργεί η Αστυνομία.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κατέσχεσε τρία κινητά προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η Γεωργία Μπίκα βρίσκεται στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και προχωρά σε συμπληρωματική κατάθεση -παρουσία ψυχολόγου- από την 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η δικογραφία για τον βιασμό.

Διαβάστε ακόμα:

 

Νωρίτερα, η 24χρονη κοπέλα είχε απευθύνει έκκληση σε όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια «να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν». Η Γεωργία Μπίκα προέβη στην παραπάνω δήλωση εξερχόμενη από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου κλήθηκε το πρωί να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, με εισαγγελική εντολή, σχετικά με τη φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, συνήγορο προανακριτικά του 27χρονου κατηγορουμένου για την υπόθεση του βιασμού.