Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εγχείρηση κήλης

Οι ευχαριστίες του μέσω twitter – Στο πλευρό του η Περιστέρα – (Εικόνες & Βίντεο)

Ο Πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου μετά την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα. Ο πρωθυπουργός βγήκε χαμογελαστός από το νοσοκομείο και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει στο σπίτι του.δημοσιογράφους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

“O Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα (χθες) στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου”.

Μετά την εγχείρηση, τον Πρωθυπουργό επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ” ο Πρωθυπουργός είναι καλά στην υγεία του, ξύπνησε και ευχαριστεί το προσωπικό και τους ιατρούς”.

Τον κ. Τσίπρα επισκέφτηκαν χθες ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δίπλα στον Πρωθυπουργό, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν μέλη της οικογένειάς του.

Στο πρώτο του tweet, πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός έστειλε τις δικές του ευχαριστίες, γράφοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά». 

Στην συνέχεια, ο πρωθυπουργός συνέχισε να τουιτάρει, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ υπογράμμισε ότι επρόκειτο για μια «απλή αλλά αναγκαία επέμβαση». 

Ο πρωθυπουργός βγήκε χαμογελαστός από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει στο σπίτι του. Η κυρία Μπαζιάνα, στάθηκε διακριτικά δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, κατά την έξοδό τους από το νοσοκομείο, σε αυτή την σύντομη «περιπέτεια» υγείας του.

Οι ώρες στη σουίτα του 5ου ορόφου στο Ευγενίδειο κύλησαν με τη φροντίδα του προσωπικού του “Ευγενιδείου”, τη συντροφιά από αγαπημένα πρόσωπα και τις εκατοντάδες ευχές για ανάρρωση από συνεργάτες, βουλευτές και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή