Βερνίκι νυχιών με πολλά… μηδενικά!

Σοκ προκαλεί η τιμή πώλησής του!
Η εταιρεία καλλυντικών Models Own κατέχει τον τίτλο της πιο ακριβής εταιρείας σε βερνίκια νυχιών , παγκοσμίως!
Το 2010, είχε κυκλοφορήσει ένα βερνίκι με ψήγματα χρυσού 24 καρατίων το οποίο κόστιζε 130.000 δολάρια, ενώ το πάνω του μέρος  ήταν διακοσμημένο με διαμάντια.
Τώρα, ήρθε να σπάσει το ρεκόρ της τιμής αυτής το μανό Azature το οποίο αν το δεις, φαίνεται σαν ένα ακόμη απλό μαύρο μανό, αλλά δεν είναι έτσι! Στο υγρό του περιέχονται διαμάντια 267 καρατίων σε σκόνη και η τιμή του, αγγίζει τα 250.000 δολάρια!

Βέβαια το μανό αυτό, είναι ένα και μοναδικό! Δεν θα κυκλοφορήσει δηλαδή πάνω από ένα κομμάτι και η μόνη που θα το αποκτήσει, θα είναι μια πλούσια  γυναίκα που δεν θα σταθεί στην τόσο υπερβολικά υψηλή τιμή του.
Η Azature βέβαια, σκέφτεται και τις γυναίκες που δεν έχουν την δυνατότητα να δίνουν τόσο υπέρογκα ποσά για ένα μανό και έτσι , παράλληλα με αυτό, κυκλοφορεί και ένα που του μοιάζει, το οποίο αντί για σκόνη διαμαντιών έχει μικρομόρια που δίνουν αντίστοιχο αποτέλεσμα και κοστίζει 25 δολάρια!

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή