Τζόκοβιτς: Ο δημοσιογράφος της Equipe αποκαλύπτει για τη συνέντευξη του Σέρβου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι φωτογραφήθηκε κι έδωσε συνέντευξη στην «Equipe», γνωρίζοντας ότι έχει κορονοϊό.

Σε σημερινό άρθρο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αναφέρονται μερικές λεπτομέρειες από τη συνάντηση με τον «Νόλε» στις 18 Δεκεμβρίου, δύο μέρες δηλαδή μετά το θετικό PCR τεστ του.

Τονίζεται ότι ο Σέρβος φορούσε μάσκα όλη την ώρα και την έβγαλε μόνο για τη φωτογράφιση. Επίσης, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο ζήτησε να μη γίνει ερώτηση για το εμβόλιο και τα σχέδιά του σχετικά με το Australian Open.

Αξίζει, τέλος, σημειωθεί, ότι ο Γάλλος δημοσιογράφος, που πήρε συνέντευξη από τον Τζόκοβιτς δύο μέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19, λέει ότι δεν ήξερε για τη διάγνωση του 34χρονου τενίστα, παρά μόνο αφότου ο τελευταίος κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή