Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση εξετάζει την ένταξη του ΤΧΣ και των τραπεζών στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

«Η κυβέρνηση εξετάζει το σενάριο ένταξης των τραπεζών και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στη Βουλή.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι «ομάδα ειδικών -μια «task force», έχει αναλάβει να αποφανθεί για τα περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων».

«Θα αποφανθεί πως θα είναι αυτό το ταμείο, πόσα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ θα μεταφερθούν, αν θα συνεχίσει να κάνει ιδιωτικοποιήσεις το ΤΑΙΠΕΔ, αν θα πάνε οι τράπεζες και το Ταμείο Χρηματοποπιστωτικής Σταθερότητας αν θα πάνε και άλλα περιουσιακά στοιχεία και πώς θα γίνει η διανομή των χρημάτων για την πληρωμή του χρέους και για επενδύσεις», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή