Τρόμος σε πτήση προς τα Κατεχόμενα: «Είμαι μέλος της FETO και θα ανατινάξω το αεροσκάφος» (Βίντεο)

Τρομοκρατήθηκαν οι επιβάτες επιβάτες πτήσης από την Κωνσταντινούπολη προς το αεροδρόμιο Τύμπου στα Κατεχόμενα όταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Χουριέτ, μία γυναίκα φώναξε «Είμαι μέλος της FETO (οργάνωσης Γκιουλέν) και θα ανατινάξω το αεροσκάφος».
Άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τη γυναίκα που είχε καλύψει το πρόσωπό της με πέπλο και γυαλιά ηλίου. Εν τω μεταξύ οι φρουροί του αεροδρομίου, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, κλήθηκαν αεροπλάνο από την ομάδα πτήσεων.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα, σύμφωνα με άλλους επιβάτες, άναψε τσιγάρo στο αεροπλάνο, περιμένοντας τις δυνάμεις ασφαλείας. Όταν η γυναίκα απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο, οι άλλοι επιβάτες οδηγήθηκαν για έλεγχο ασφαλείας.
Η πτήση της Pegasus Airlines από το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης στο Τύμπου στην κατεχόμενη Κύπρο ακυρώθηκε.
Ben FETÖ’cüyüm, uçağı patlatacağım
Pegasus’a ait PC1930 İstanbul (SAW)-Ercan(ECN) seferini yapmaya hazırlanan TC-NBN’de, yüzünü örten kadın ‘Ben FETÖ’cüyüm, uçağı patlatacağım’ diye bağırmaya başladı. Ayrıca sigara da yakan kadına müdahale edilirken, uçak 4 saat rötarlı kalktı pic.twitter.com/KnCDyKgRGA
— HavArenaMedya (@HavArenaMedya) December 18, 2019
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης