Τροχαίο στην Άμφισσα: Γλίτωσαν από θαύμα ζευγάρι ηλικιωμένων και η εγγονή τους

Από θαύμα γλίτωσαν τη ζωή τους ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η οκτάχρονη εγγονή τους, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων, στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άμφισσας – Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο που είχε προορισμό τα Τρίκαλα, βρέθηκε πιθανότατα αντιμέτωπο με κάποιο κοπάδι από ζώα, καθώς στο Νοσοκομείο της Άμφισσας διακομίστηκε και ένας αλλοδαπός βοσκός που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό!

Ο οδηγός κατάφερε να βγει εκτός αυτοκινήτου, ένα πολυμορφικό Mercedes με ξένες πινακίδες και μπόρεσε να βγει στο δρόμο για βοήθεια. Γιαγιά και εγγονή παρέμειναν τραυματισμένες εντός του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το efthia.gr, άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία αυτοκίνητα της ΠΥ Άμφισσας με 7 άνδρες και επικεφαλής των διοικητή τους, Αντιπύραρχο Ανδρέα Μωράτη.

Με την εμπειρία του ο Διοικητής κατέβηκε με τους άνδρες του στον γκρεμό και μέσα σε μια ώρα περίπου κατόρθωσαν να ανεβάσουν με ασφάλεια το κοριτσάκι και τη γιαγιά του στο δρόμο που είχαν τις αισθήσεις τους, προκειμένου να παραλειφθούν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Tροχαίας Άμφισσας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή