Τρεις αλλοδαπούς που διέφυγαν από το Μεταγωγών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Το έσκασαν με κουβέρτες

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αλλοδαπών που διέφυγαν χθες το βράδυ από τις εγκαταστάσεις της διεύθυνσης μεταγωγών δικαστηρίων Αττικής.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, συνελήφθη στον περίβολο του κτιρίου ένας τέταρτος αλλοδαπός, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία και επιχειρούσε να διαφύγει μαζί με τους άλλους τρεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως, τέσσερις αλλοδαποί, τρεις Αλβανοί και ένας Γεωργιανός, κατάφεραν να ξεκολλήσουν τα κάγκελα από το κρατητήριο του πρώτου ορόφου του κτιρίου, έδεσαν κουβέρτες τις οποίες έριξαν σαν σκοινί στην εξωτερική πλευρά και μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φτάσουν στον προαύλιο χώρο.

Η ίδια ποινή βαραίνει και τον έναν από τους τρεις τελικά, Αλβανούς οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ οι άλλοι δύο σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή