Τουλάχιστον δύο τραυματίες στις συμπλοκές του καταυλισμού στη Σούδα της Χίου (Βίντεο)

Δύο μετανάστες τραυματίστηκαν στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν νωρίτερα στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις των ΜΑΤ και για λίγη ώρα αποκλιμακώθηκε η κατάσταση.

Ωστόσο, μόλις οι δυνάμεις των ΜΑΤ απομακρύνθηκαν από το σημείο, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν αυτή τη φορά με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η παρουσία του ΕΚΑΒ στον καταυλισμό ήταν άμεση, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες που τελικά απομακρύνθηκαν στις σκηνές τους και η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Την παρουσία της στο σημείο έκανε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποστέλλοντας ένα όχημα με δύο άνδρες υπό τον φόβο εμπρησμού, που συνήθως χρησιμοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει στα άκρα. Πλέον η κατάσταση δεν ελέγχεται και αν δεν απομακρυνθούν από τη Σούδα οι πρόσφυγες τότε σύντομα θα έχουμε χειρότερες εξελίξεις», ανέφεραν εργαζόμενοι στον χώρο στην τοπική ιστοσελίδα «politischios».

Διαβάστε επίσης: Ένταση στον καταυλισμό προσφύγων στη Σούδα της Χίου

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή