Τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα οι επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης λόγω αλλαγών στις αποβάθρες

Αλλάζουν από την Τετάρτη, οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης).

Έτσι, λόγω των έργων που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης, τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως, και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Στο μεταξύ, οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από την κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ανακοίνωση της, προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και – κατά το δυνατόν – να περιορίσουν τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρουν.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή