Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2025

Το ζεϊμπέκικο του «χρυσού» Λευτέρη Πετρούνια

Πήρε ξανά το χρυσό στο Παγκόσμιο στους κρίκους στο Μόντρεαλ ο Λευτέρης Πετρούνιας και το γιόρτασε με την… ψυχή του.

Με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δε πάω πουθενά» γιόρτασε την νίκη του ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών», μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο ελληνικό εστιατόριο «Pireas» στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό «Greek Vision», για να τιμηθεί όλη η αποστολή.

Ήταν όλα τα μέλη της αποστολής μαζί  για να γιορτάσουν  το μετάλλιο. Ο προπονητής του Πετρούνια, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης και φυσικά  ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή