Το συγκινητικό δώρο της Αντωνοπούλου στον Μικρούτσικο μετά θάνατον

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Σήμερα, είναι η πρώτη επέτειος των γενεθλίων του χωρίς τη φυσική του παρουσία και οι δικοί του άνθρωποι είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι. Θα γιόρταζε τα 73α γενέθλιά του.

Ένα από τα πιο συγκινητικά δώρα, ήταν αυτό που του έφτιαξε η τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου, η οποία ομολογουμένως είχε ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον μεγάλο δημιουργό. Με ανάρτησή της στο Facebook, δώρισε στον ίδιο τον Μικρούτσικο, αλλά και σε όλους τους ακόλουθούς της, ένα θαυμάσιο πορτρέτο του, που έχει δημιουργήσει η ίδια. Αυτό αποκαλύπτει ακόμα ένα ταλέντο της τραγουδοποιού.

“Κάθε χρόνο έλεγα να του κάνω το πορτραίτο του δώρο και κάθε φορά σκεφτόμουν ότι είχε ήδη τόσα που δεν είχε σημασία να τον ζωγραφίσω κι εγώ. Σήμερα θα γινόταν 73 χρόνων…το έκανα τώρα” έγραψε η Ρίτα Αντωνοπούλου κάτω από το πορτρέτο του Θάνου Μικρούτσικου που ανέβασε στις σελίδες της στα social media.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο αδερφός του Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον πόνο της απουσίας: “Πρώτη επέτειος σήμερα των γενεθλίων χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Καημός αβάσταχτος.”

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή