Το χάδι του Πρίγκιπα

Στο Εδιμβούργο βρέθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στα πλαίσια της πρώτης επίσημης επίσκεψής τους στην Σκωτία.

Πλήθος είχε συγκεντρωθεί για να δει το ζεύγος, ενώ ένας θαυμαστής φώναξε στην Μέγκαν Μαρκλ «Μην παντρευτείς τον Χάρι, παντρέψου εμένα».

Την προσοχή τράβηξε ένα πόνι των Σέτλαντ. Ο πρίγκιπας χάιδεψε το 9χρονο πόνυ, ενώ αυτό φαίνεται πως έψαχνε για λιχουδιά.

Στην συνέχεια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν μια οργάνωση με άστεγους.

Είναι η τέταρτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού, αφού έχουν πάει στο Νότινγχαμ, στο Μπρίξτον και στο Κάρντιφ

Σε ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον αναφέρθηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν την ευκαιρία να συναντούν πολίτες να μαθαίνουν για τις οργανώσεις και να γιορτάσουν με τους νέους το Έτος Νέων Ανθρώπων 2018 στην Σκωτία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή