Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
07
03
36

Τίτλοι τέλους για τον ιστορικό κινηματογράφο Όσκαρ στα Κάτω Πατήσια

Μοιραστείτε το

Οι κινηματογραφικές αίθουσες μπορούν να θεωρηθούν ως οι μεγάλοι “χαμένοι” της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς αφενός μεν ο φόβος της συνάθροισης αφετέρου δε οι ψηφιακές πλατφόρμες με τις δεκάδες επιλογές τους, αλλά και τα επί πληρωμή streaming ακόμη και νέων δημοφιλών ταινιών, έχουν στερήσει μία πολύ μεγάλη μερίδα κοινού από αυτές.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το ζοφερό κλίμα, με την μετάλλαξη Όμικρον, να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο πολιτιστικό τοπίο, ο ιστορικός κινηματογράφος “Όσκαρ” στα Κάτω Πατήσια επί της οδού Αχαρνών δυστυχώς κατεβάζει ρολά. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπημένο στους Αθηναίους κινηματογράφο, καθώς βρισκόταν ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στην περιοχή. Πίσω από το βλέμμα, τα λόγια και την ευγένεια των ιδιοκτητών του, κρυβόταν πάντα η αγάπη για τον κινηματογράφο και την ξεχωριστή κουλτούρα του σινεμά.

Στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook αναρτήθηκε μία λιτή ανακοίνωση που ανάφερε πως σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του 2022, είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του και πως στο εξής ο χώρος αλλάζει χρήση.

Αναλυτικότερα διαβάζουμε: “Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ. Αύριο Τετάρτη 12/1/2022, ο κιν/φος Όσκαρ θα λειτουργήσει για #τελευταία φορά. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που από το 1970 ήσασταν κοντά μας, στα δύσκολα και στα εύκολα. Ο χώρος αλλάζει χρήση. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κιν/κα. Θα μας βρείτε στο θερινό μας, Σινέ Λιλά”

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.