Την ευθύνη για την επίθεση στο Λονδίνο ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος (Εικόνα)

Η αφίσα των τζιχαντιστών για την επίθεση που προκαλεί ΣΟΚ

Την ευθύνη για την επίθεση του Σαββάτου στο Λονδίνο, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, διαμέσου του φιλικού προς τους τζιχαντιστές πρακτορείου ειδήσεων Amaq, ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Ένα απόσπασμα μαχητών του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσε τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης, η οποία εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, στα κανάλια του Telegram, όπου χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για την επικοινωνία τους, κυκλοφόρησε μία αφίσα που προκαλεί σοκ.

Σ΄ αυτήν φαίνεται ένας άνδρας να κρατά στα χέρια του ένα μαχαίρι με αίματα, ενώ στο παρασκήνιο είναι φωτισμένη η Γέφυρα του Λονδίνου, όπου έγινε η επίθεση.

Στο δε μήνυμα που είναι γραμμένο στα αγγλικά και στα γαλλικά αναφέρει: «Εκδίκηση… Κανένας συμβιβασμός… Στην ασφάλεια των Μουσουλμάνων».

 

Διαβάστε επίσης: Τα οκτώ λεπτά του τρόμου στο Λονδίνο (Εικόνες&Βίντεο)

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή