Τι γεύση έχει το πιο ακριβό κρέας στον κόσμο (Φωτογραφίες)

Γνωρίζατε για παλαιωμένα κρασιά αλλά μήπως έχετε ακούσει για παλαιωμένα κρέατα, υψίστης ποιότητας, μοναδικής γεύσης και εξωφρενικής τιμής;
Μόνο ένας κρεοπώλης στον κόσμο προσφέρει αναμφισβήτητα το πιο μοναδικό και ακριβό κρέας. Ο λόγος για τον Γάλλο Alexandre Polmard, νεαρό αγρότη, κτηνοτρόφο και κρεοπώλη οιτ ανήκει στην έκτη γενιά που εργάζεται στην ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1846.
Η επιχείρηση διακρίθηκε πραγματικά τη δεκαετία του 1990, όταν ο παππούς και ο πατέρας του Polmard έκαναν έρευνα και τελικά, εισήγαγαν μια θεραπεία για το κρέας, που ονομάζεται «χειμερία νάρκη».
Ο τρόπος που λειτουργεί είναι μια διαδικασία κατά την οποία κρύος αέρας διοχετεύεται σε ταχύτητα 120 χιλιομέτρων ανά ώρα πάνω από το κρέας σε ένα περιβάλλον -43 C.
3.000 ευρώ για μια μπριζόλα;
Διατηρώντας χαμηλά τα επίπεδα του άγχους
Διαθέσιμο μόνο σε ελάχιστους σεφ σε όλο τον κόσμο
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης