Τι γεύση έχει το πιο ακριβό κρέας στον κόσμο (Φωτογραφίες)

Γνωρίζατε για παλαιωμένα κρασιά αλλά μήπως έχετε ακούσει για παλαιωμένα κρέατα, υψίστης ποιότητας, μοναδικής γεύσης και εξωφρενικής τιμής;

Μόνο ένας κρεοπώλης στον κόσμο προσφέρει αναμφισβήτητα το πιο μοναδικό και ακριβό κρέας. Ο λόγος για τον Γάλλο Alexandre Polmard, νεαρό αγρότη, κτηνοτρόφο και κρεοπώλη οιτ ανήκει στην έκτη γενιά που εργάζεται στην ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1846.

Η επιχείρηση διακρίθηκε πραγματικά τη δεκαετία του 1990, όταν ο παππούς και ο πατέρας του Polmard έκαναν έρευνα και τελικά, εισήγαγαν μια θεραπεία για το κρέας, που ονομάζεται «χειμερία νάρκη».

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι μια διαδικασία κατά την οποία κρύος αέρας διοχετεύεται σε ταχύτητα 120 χιλιομέτρων ανά ώρα πάνω από το κρέας σε ένα περιβάλλον -43 C.

3.000 ευρώ για μια μπριζόλα;

Only one butcher in the world, Frenchman Alexandre Polmard, offers this unique and expensive meat.<br />He's the sixth generation to work in the eponymous family business, which was founded in 1846.

 

Διατηρώντας χαμηλά τα επίπεδα του άγχους

Not just any old cow will do. Polmard and his family raise Blonde Aquitaine cattle outside the small town of Saint Mihiel in the Meuse region of Lorraine, northeastern France.

 

Διαθέσιμο μόνο σε ελάχιστους σεφ σε όλο τον κόσμο

 

Two-Michelin-star restaurant Caprice in Hong Kong's Four Seasons Hotel recently hosted a seven-course lunch featuring Polmard's beef. The star? This 15-year-old cut of beef, sliced and served by Caprice head chef Fabrice Vulin.

 

Alexandre's grandfather Robert (pictured) and father developed the hibernation process in the 1990s.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή