Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε ένα φλιτζάνι τσάι. Πίνοντας αυτό το ρόφημα, τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θα πρέπει να μειωθούν κατά 10% μέσα σε ένα διάστημα δύο ωρών.
Κρύωμα
Εάν πάσχετε από κρυολογήματα, καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας μέλι με ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα για τρεις ημέρες. Αυτό θα θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα, το χρόνιο βήχα και ρινική συμφόρηση.
Στομαχόπονος και έλκος
Σε συνδυασμό με την κανέλα, το μέλι θα θεραπεύσει το στομαχόπονο. Καταναλώστε το σε τακτική βάση, προκειμένου να λύσετε τα προβλήματά σας με το έλκος.
Ανοσοποιητικό σύστημα
Η καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς.
Γρίπη
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό που σκοτώνει τους ιούς και προστατεύει τον οργανισμό από τη γρίπη.

Απώλεια βάρους
Ανακατέψτε το μέλι και τη σκόνη κανέλας σε ένα ποτήρι με βραστό νερό. Καταναλώστε το κάθε πρωί με άδειο στομάχι μισή ώρα πριν από το πρωινό. Με την τακτική χρήση, αυτό το ποτό θα σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό βάρος.
Ακμή
Ανακατέψτε το μέλι με λίγη κανέλα σε σκόνη. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα στην ακμή πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε την περιοχή το επόμενο πρωί.
Απώλεια μαλλιών
Όσοι υποφέρετε από φαλάκρα ή τριχόπτωση θα πρέπει να ανακατέψετε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας και κρατήστε το για 15 λεπτά.
Καρκίνος
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το μέλι και η κανέλα μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου. Οι ασθενείς που πάσχουν από αυτό το είδος καρκίνου θα πρέπει να τρώνε μια κουταλιά της σούπας μέλι με μια κουταλιά κανέλα σε σκόνη καθημερινά για 3 μήνες, όπως αναφέρει το strange.
Πώς να προετοιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία
Για να προετοιμάσετε αυτό το φάρμακο, βάλτε το μέλι σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει.
Προσθέστε την κανέλα στο βραστό μέλι και περιμένετε μέχρι το μείγμα να πήξει, όπως η καραμέλα.
Πάρτε ένα κουτάλι σούπας πριν από κάθε γεύμα, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.