Θεομηνία στη Χαλκιδική: Απεγκλωβισμός δύο γυναικών

Έπειτα από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 20 κλήσεις, ενώ η υπηρεσία χρειάστηκε να προχώρηση σε οχτώ αντλήσεις υδάτων στα Φλογητά και στα Νέα Πλάγια.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, δυο γυναίκες που νερό κάλυψε το όχημα τους ενώ ήταν σε κίνηση σε γέφυρα στην επαρχιακή οδό από Τρίγλια για Νέα Πλάγια, χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν.

Νέες πληροφορίες:

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος της Παλαιάς Πέλλας που είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης φερτών υλικών.

Στο νομό Κιλκίς, σε ισχύ παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μεταξύ των οικισμών Άσπρος και Αξιοχώρι και η μετακίνηση των οδηγών γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Εξάλλου, αποκαταστάθηκε νωρίς το απόγευμα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο που συνδέει τη Χαλκηδόνα με τα Κουφάλια, η οποία είχε διακοπεί εξαιτίας συγκέντρωσης μεγάλου όγκου νερού στο οδόστρωμα.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή