Τα παραλειπόμενα της δεξίωσης στο Προεδρικό – Το “απρόοπτο” με την Γιάννα Αγγελοπούλου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με λιγότερους καλεσμένους από τις προηγούμενες χρονιές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάση της Δημοκρατίας, η πρώτη για την Πρόεδρο, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους πολιτικούς αρχηγούς

Τα ελληνοτουρκικά, οι τελευταίες προκλήσεις της ‘Αγκυρας και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί κυριάρχησαν στις πολιτικές συζητήσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, για πρώτη φορά μετά την εμφάνιση της πανδημίας.

Νίκος Χαρδαλιάς και Γιώργος Πατούλης κατά την άφιξή τους

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο μόνος που εμφανίστηκε με μάσκα, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

O υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με μάσκα

Παρόντες οι Ντόρα Μπακογιάννη με τον γιο της, Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα.

Ντόρα και Κώστας Μπακογιάννης κατά την άφιξή τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Έκλεψε την παράσταση η πάντοτε κομψή Έφη Αχτσιόγλου, συνοδευόμενη από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος

Παρούσα και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η οποία μάλιστα, είχε ένα απρόοπτο!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ένα ποτήρι “ξέφυγε” από το δίσκο σερβιτόρου και έσπασε μπροστά στα πόδια της, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή