ΣΥΡΙΖΑ: “Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη”

Το γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία».
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή