ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του

Για πλήρη επιβεβαίωση της νεοφιλελεύθερης ατζέντας και απουσία μεταρρυθμιστικών προτάσεων κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει αποτυχημένο αστείο τα περί κομματικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει σε σχετικό σχόλιο η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ήταν πλούσια από μεγαλόστομες διακηρύξεις, φτωχή από αξιοπιστία και υπευθυνότητα, ξεκάθαρη στο ποια συμφέροντα θέλει ο ίδιος να εκπροσωπήσει.
«Πιστός στην παράδοση των προκατόχων του, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε να πάσχει από αμνησία για τα πεπραγμένα του κόμματος του και τις καταστροφικές πολιτικές που υλοποίησε ο ίδιος ως υπουργός, δεν κατέθεσε καμία μεταρρυθμιστική πρόταση και επιβεβαίωσε πλήρως τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα του», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης