ΣΥΡΙΖΑ: Ευθεία παρέμβαση της Ν.Δ. στη Δικαιοσύνη για τις τηλεοπτικές άδειες

Για ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Γιάννη Βρούτση, που αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών έκανε λόγο για «για περίεργη σιωπή που προκαλεί ερωτηματικά».

«Μετά τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες του προέδρου της, που αντιγράφουν κατά γράμμα τη φρασεολογία και τα επιχειρήματα των καναλαρχών, τώρα προχωρούν και σε μια ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα η Νέα Δημοκρατία είναι να προσέλθει ως συνήγορός τους και στο Συμβούλιο της Επικρατείας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, η «Κουμουνδούρου» υπογραμμίζει ότι «στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας και της σχέσης της με τη διαπλοκή, ισχύει η λαϊκή ρήση «πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή