Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
12
52
55

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Μοιραστείτε το

Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου με τους δικαιούχους συνταξιούχους να λαμβάνουν λίγο νωρίτερα τα χρήματα λόγω των εορτών.

Και αυτόν τον μήνα οι πληρωμές στους δικαιούχους θα γίνει με βάση το ταμείο τους και τον ΑΜΚΑ και σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινώσει ο e-ΕΦΚΑ:

  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.