Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2025

Συνέφαγαν τραπεζίτες και εφοπλιστές – Τι είπαν για την Οικονομία!

Απόψεις για τη σύγχρονη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για τις προοπτικές της, αντάλλαξαν τραπεζίτες και εφοπλιστές, κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας που παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και τη Διοίκηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Δύο από τους μεγαλύτερους κλάδους της ελληνικής Οικονομίας, ναυτιλία και χρηματοπιστωτικός τομέας συζήτησαν επίσης και για τη συνδρομή των δύο κλάδων (ναυτιλιακού και τραπεζικού) στην ανάκαμψη των δεικτών της ελληνικής οικονομίας και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς της εντός και εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα με την ΕΕΤ, τα δύο μέρη εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.   

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στο γεύμα, συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤ (Πρόεδρος κ. Ν. Καραμούζης, Αντιπρόεδροι κ.κ. Γ. Χαντζηνικολάου, Π. Θωμόπουλος, Β. Ράπανος και τα μέλη Α. Κυριάκου, Steve Banner), και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ΕΤΕ κ. Λ. Φραγκιαδάκης και της Eurobank κ. Φ. Καραβίας παρέθεσαν σήμερα, 7 Ιουνίου 2017, γεύμα εργασίας στην ΄Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο οποίο συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θ. Βενιάμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κ. Μαρτίνος, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ι. Κούστας, και κ. Ι. Λύρας. Στο γεύμα συμμετείχαν επίσης από την Ένωση Εφοπλιστών η Διευθύντρια κ. Αικ. Πέππα, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κ. Αντωνόπουλος και από την ΕΕΤ η Γενική Γραμματέας κ. Χ. Απαλαγάκη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή