Κυριακή, 3 Αυγούστου 2025

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφ’ όλης της ύλης αναμένεται να τοποθετηθεί εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα μιλήσει ενώπιον των κυβερνητικών βουλευτών στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Περίοπτη θέση σύμφωνα με πληροφορίες στην τοποθέτησή του,  θα έχει η πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να προχωρήσει σε έναν απολογισμό για όσα οι ίδιοι έχουν κάνει εναντίον της φορολογικής απάτης και να παραθέσει τους στόχους.

Ενώ ξεχωριστή μνεία θα κάνει στη Νέα Δημοκρατία. «Η ΝΔ πρέπει να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις. Είναι αναγκαίο για την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος» λένε πηγές καλά ενημερωμένες και προϊδεάζουν για όσα θα ακουστούν από το βήμα της Βουλής. Δεύτερο θέμα συζήτησης, η πορεία της τρίτης αξιολόγησης και η σταθεροποίηση της οικονομίας. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επαναλάβει τον βασικό στόχο της εξόδου από το Πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 και να ξεκαθαρίσει πως η κυβέρνηση έχει δρόμο μπροστά της για να αποκαταστήσει τις αδικίες. Ενώ ιδιαίτερη μνεία θα κάνει και στη διεθνή θέση της χώρας μετά και την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και στις διαβεβαιώσεις Λαγκάρντ.

Τέλος, δεν θα λείψουν και οι αναφορές για τα θέματα ασφάλειας  μετά τις επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Τσίπρα να αναφέρει ότι η ΝΔ ποντάρει στην ανομία επειδή δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στο πεδίο της πολιτικής και της οικονομίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή