Συγκλονίζει η μαρτυρία 20χρονου Βέλγου που… είχε άγιο

Προγραμμάτιζε να πετάξει στο Λονδίνο όπου εργάζεται αλλά… είχε τύχη βουνό.

Ο λόγος για τον 20χρονο Cedric Vanderswalm από την βελγική πόλη Knokke ήταν στο αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών το πρωί της Τρίτης και είχε δρομολογήσει την επιστροφή του στο Λονδίνο.

Ωστόσο, ο νεαρός δεν είναι μεταξύ των θυμάτων στο Zaventem λόγω ενός καθυστερημένου τραίνου και ενός γεμάτου ανελκυστήρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος Cedric Vanderswalm λέει ότι κατευθυνόταν προς το επίπεδο του αεροδρομίου όπου βρίσκεται ο χώρος των αναχωρήσεων όμως ο ανελκυστήρας ήταν γεμάτος. «Έτσι δεν μπήκα. Περίμενα και την ώρα που πήγαινα να μπω στο επόμενο ασανσέρ άκουσα μια μεγάλη έκρηξη».

Ο Vanderswalm λέει ότι οι άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι εγκαταλείποντας τις αποσκευές τους. 

«Αν είχα πάρει το προηγούμενο ασανσέρ, θα βρισκόμουν ακριβώς στο κέντρο της έκρηξης. Το τραίνο μου καθυστέρησε επίσης 5 λεπτά κι έτσι ήμουν τυχερός», λέει ο 20χρονος. 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή