Συγκλονίζει η ανάρτηση ιερέα για την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ!

“Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι”

Ο ιερέας Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος από την Κρήτη, ύστερα από την επίθεση στο σπίτι του Αμίρ, προχώρησε σε μια σκληρή ανάρτηση στα social media.

Ο ιερέας εμφανώς εκνευρισμένος με την υπόθεση αναφέρει πως «Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει».

Η ανάρτηση του ιερέα απέσπασε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.
Δείτε την ανάρτησή του:

«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το “μουστάκι” του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή