Συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των μέτρων, σε διάφορες πόλεις της χώρας

Συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, έχουν προγραμματιστεί από το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» για τις 19:00 το απόγευμα.

Μάλιστα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο επικεφαλής του κινήματος, Φαίδων Βόβολης, καλεί «τον Ελληνικό λαό σε ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας έναντι στον φασισμό που η νυν κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει στους Έλληνες».

Ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης θα ηγηθεί της πορείας στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία Ομονοίας, θα κατευθυνθεί μέσω της οδού Σταδίου στο Σύνταγμα και έπειτα μέσω της Ηρώδου Αττικού, θα καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί ο κ. Βόβολης θα επιδώσει, όπως σημειώνει «προσωπικά ψήφισμα προς τον νυν Πρωθυπουργό της χώρας».

Παρόμοιες συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα:

 – Αθήνα | Πλατεία Ομονοίας
– Θεσσαλονίκη | Λευκός Πύργος
– Πάτρα | Πλατεία Γεωργίου
– Βόλος | Λιμάνι Βόλου
– Δράμα | Πλατεία Ελευθερίας
– Ιωάννινα | Κάστρα
– Σέρρες | Πλατεία Ελευθερίας
– Ηράκλειο | Πλατεία Λιονταριών, Ελ. Βενιζέλου

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή