Survivor: Η επόμενη μέρα του τροχαίου των Μαχητών

Οι συμπαίκτες της Ειρήνης και του Μάριου Πρίαμου προσπάθησαν να ξεπεράσουν την απουσία τους, όμως ή προσπαρμογή στην παραλία ήταν δύσκολη μετά το ατύχημα. ‘
Η…”σκιά του τροχαίου ατυχήματος” στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ορατή. Το σοβαρό ατύχημα που είχαν οι Μαχητές και στο οποίο τραυματίστηκαν η Ειρήνη Κολιδά, και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, επηρέασε τους πάντες.
Μουδιασμένοι οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να επανέλθουν στην καθημερινότητα της παραλίας που είχαν έως τότε συνηθίσει, με την απουσία των δύο παιδιών όμως να είναι εμφανής παντού.
Κατά τον ίδιο τρόπο, «μουδιασμένο» ήταν και το αγώνισμαμ καθώς ήταν μειωμένων απαιτήσεων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους Μαχητές να επανέλθουν, ενώ το έπαθλο ήταν… ριζότο με μουρούνα και χάπια μουρουνέλαιου.
Οι παίκτες των δύο ομάδων ήθελαν πολύ ένα τέτοιο έπαθλο, που θα τους έδινε πολλά θρεπτικά στοιχεία, απαραίτητα για το παιχνίδι κι έτσι το αγώνισμα έγινε ντέρμπι, με τους Διάσημους να κερδίζουν τελικά με σκορ 10-9.
Τα… απρόοπτα πάντως δεν έλειψαν, καθώς είδαμε τους Διάσημους να μας περιγράφουν πως απέκτησαν συγκάτοικο, ένα ποντικι που το οποίο δεν δίστασε να τα βάλει με τον Μπο και να του δαγκώσει το πόδι!
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης