Τριήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ ξεκινά από σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του.
Συγκεκριμένα, σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.
Την Κυριακή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ρίβλιν, ενώ παράλληλα, θα επισκεφθεί ινστιτούτα και νεοσύστατες επιχειρήσεις.
Την Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Κνεσέτ.
Ακόμη, θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, κυρία Αγιελέτ Ναχμίας-Βέρμπιν, καθώς και με την Υπουργό Εξωτερικών και Συμπρόεδρο του Κόμματος Zionist Union, κυρία Τζίπι Λίβνι.
Επίσης, θα μεταβεί στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία.
Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.