Τα Χανιά κρατούσαν τη νίκη στην Κέρκυρα, με το εξαιρετικό γκολ του Λίτα, αλλά ο Καμπάνταης στο φινάλε χάρισε τον βαθμό στους Φαίακες (1-1).
Οι Χανιώτες του Θωμά Γράφα προηγήθηκαν, λοιπόν χάρη στο φανταστικό χτύπημα φάουλ του Λιρόι Λίτα, στο 40′, αλλά λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς (86′) οι Φαίακες έφτασαν στο 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μπλάζιτς έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου, αλλά ο αφύλαχτος Καμπάνταης με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα.
Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που οι Κερκυραίοι δεν κατακτούν τρίποντο. Είχε προηγηθεί το 1-1 με τη Ζάκυνθο, αλλά και η ήττα (1-0) στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.
Ο τρόπος που χάθηκε το ματς για τα Χανιά μπορεί να πικραίνει, όμως γενικά και ο βαθμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για αυτούς.
Ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες, αν και η ισοπαλία κρίνεται απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης (46′ Κόντος), Ζορμπάς, Φάμπιο (46′ Καρντόσο), Σουάνης (64′ Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν (60′ Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης (52′ Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64′ Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.
Πηγή: Ο Φίλαθλος