Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης Φωτογραφίες ο Ιβάν Σαββίδης (Φωτογραφίες)

Τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης παρακολούθησε από το χώρο των επισήμων ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος κάθισε στη δεύτερη σειρά πίσω από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ.

1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε και τον Βασίλη Λεβέντη ενώ είχε και σύντομη συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

1

Σύμφωνα με το thestival, στη στρατιωτική παρέλαση βρίσκονται ακόμη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης, φορείς της πόλης, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στρατιωτικοί και ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή