Στη Μάνδρα ο Αλέξης Τσίπρας

Τις πληγείσες περιοχές, από τη θεομηνία ο πρωθυπουργός
Αυτοψία στη Μάνδρα πραγματοποίησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο κ. Τσίπρας μετέβη στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών όπου ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις χθεσινές φονικές πλημμύρες.
Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο αν. υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, στελέχη της αυτοδιοίκησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλης Καπέλιος και άλλοι κρατικοί παράγοντες.
Μετά τη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης