Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025

Στη Μαδρίτη για το συνέδριο του Ε.Λ.Κ. οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Ν.Δ.

Στο εκλογικό Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στη Μαδρίτη, θα συμμετάσχει πολυμελής αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στη Μαδρίτη θα ταξιδέψουν και οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκτός από τους υποψηφίους προέδρους, την αντιπροσωπεία απαρτίζουν ο Έλληνας Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κουμουτσάκος και Νότης Μηταράκης, οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ακόμα, στην αποστολή θα συμμετάσχουν ο πολιτικός Σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρος Αμπατζόγλου, η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Πηνελόπη Γαβρά, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Γιάννης Σμυρλής, ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή