Στέλιος Παππάς: Αν επιμένει τo ΔΝΤ… να πάρει το βαλιτσάκι του και να φύγει

«Να πάει από εκεί που ήρθε» συνέστησε στο ΔΝΤ το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

«Αν το ΔΝΤ επιμένει να παραβιάσουμε τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει υπάρχει ένας δρόμος και ο δρόμος είναι να πάρει το βαλιτσάκι του και να πάει από κει που ήρθε. Πάρα πολύ απλά» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Παππάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

Πρόσθεσε δε ότι «ήταν πεντακάθαρο από την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι εδώ το ΔΝΤ θέλει να παραβιάσουμε τη συμφωνία. Το ζήτημα δεν είναι αυτό και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι με τον τρόπο που κάθε φορά μπαίνουν τα ερωτήματα».

Αναφερόμενος στη δήλωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, παρατήρησε: «Δεν είπε πρέπει να παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, αλλά θέλουμε να παραμείνει. Έχει διαφορά η διατύπωση».

Κατά τον κ Παππά, «το ζήτημα είναι αν θα υπάρξει ένα συνολικότερο μέτωπο που θα λέει σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτή είναι η συμφωνία και αυτή θα πρέπει να τηρηθεί και δεν μπορεί να υπομείνουν οι λαοί πιέσεις άλλες για παραβίαση συμφωνιών».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή