Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
23
29
21

Στάχτη και αποκαΐδια στην Εύβοια: “Πρόκειται για ιστορία επιστημονικής φαντασίας η δήθεν βοήθεια από εναέρια μέσα”

Μοιραστείτε το

Εφιαλτικό είναι το σκηνικό στην Εύβοια. Η περιοχή καίγεται από άκρη σε άκρη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο μέτωπο από Σπαθάρι προς Καλύβια, ενώ υπάρχουν και συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Όπως είπε ο δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «κοντεύουμε να φτάσουμε τα 400.000 στρέμματα καμένης γης, ενώ υπάρχουν πάνω από 1.000 σπίτια κατεστραμμένα και με υλικές ζημιές».

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, «δεν υπάρχει έλεος. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για να σωθούν οι περιουσίες του κόσμου. Καίγονται σπίτια στις παραλίες, καίγονται αυτοκίνητα και επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει βοήθεια. Έχουμε φτάσει λίγο μετά τις 8 π.μ. και ακόμα δεν έχει φανεί κανένα πτητικό μέσο”.

Ο κ. Τσαπουρνιώτης είπε ότι «εάν είχε φύγει όλος ο κόσμος, δεν θα είχε σωθεί κανένα σπίτι. Δεν θα είχε σωθεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο. Αυτό είναι ανικανότητα» και πρόσθεσε ότι «μιλάμε για βιβλική καταστροφή. Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι, η θλίψη και η οργή ξεχειλίζουν».

Ο κ. Τσαπουρνιώτης τόνισε ότι «πρόκειται για ιστορία επιστημονικής φαντασίας η δήθεν βοήθεια από εναέρια μέσα. Μας έλεγαν έρχονται, και δεν φαίνονταν πουθενά».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.