Στα χέρια της αστυνομίας μητέρα και γιαγιά που στραγγάλισαν και πέταξαν το βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής συνελήφθησαν δύο γυναίκες για το βρέφος που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στις 26 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για μία 19χρονη και την 54χρονη μητέρα της. Φέρεται πως η νεαρή είναι η μητέρα του βρέφους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη γνώρισε τον πατέρα μέσω facebook. Όταν εκείνη έμεινε έγκυος ο σύντροφός της εξαφανίστηκε. Τότε η νεαρή πήρε την απόφαση να σκοτώσει το βρέφος.

Η 19χρονη γέννησε στην μπαριέρα του σπιτιού της, και αμέσως μετά έπνιξε το μωράκι με τον ομφάλιο λώρο. Επίσης, στη μύτη και στο στόμα του παιδιού βρέθηκε χαρτί, με το  οποίο είχε καλύψει το πρόσωπό του για να σταματήσει να αναπνέει.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 19χρονη έδωσε το άψυχο σώμα του παιδιού στη μητέρα της, η οποία το πέταξε στον κάδο.

Μόλις εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να πέρνουν καταθέσεις από όλους και να δέχονται καταγγελίες,. Οι σοβαρές καταγγελίες ήταν περίπου εκατό, και τις ερεύνησαν μία προς μία.

Έχοντας το προφίλ του δράστη στα χέρια τους ήξεραν πως να κινηθούν. Γνώριζαν πως σε τέτοιοες περιπτώσεις δράστης είναι συνήθως η μητέρα, η οποία είναι κατά κύριο λόγο κάτω από 25, ανύπαντρη και χωρίς σύντροφο. Σιγά σιγά ξεκίνησαν να συλλέγουν το DNA των κατοίκων της περιοχής. Όταν συνέκριναν το DNA του μωρού με αυτό των δύο γυναικών τότε δεν υπήρχε περιθώριο αμφιβολιών.

Αμέσως πεέρασαν χειροπέδες στις δύο γυναίκες, οι οποίες ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη. Η 19χρονη έχει έναν αδελφό, ο οποίος είναι ο μόνος που εργάζεται στην οικογένεια, καθώς ο πατέρας της έχει πεθάνει.

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή