Σώθηκε ο Παναθηναϊκός!
Σύμφωνο εμπιστευτικότητας για τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναίκός αποφάσισαν να υπογράψουν οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ – στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά ενώ στη συνέχεια θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα περιγράφονται λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναικός θα είναι ραγδαίες αφού η «Pan Asian» βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.
Στη συνάντηση εκτός από τους Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραβρέθηκαν οι νομικοί του σύμβουλοι οι οποίοι έχουν αναλάβει να συντάξουν το σύμφωνο εμπιστευτικότητας.
Προηγούμενο άρθρο
Διαβάστε την Κυριακή στο «ΠΑΡΟΝ»: Στη μέγκενη του Βερολίνου
Επόμενο άρθρο
Ισχυρή χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα »
Σχετικά Άρθρα
Αποχωρούν πολλά στελέχη από το Πολεμικό Ναυτικό
11/11/2025 - 12:39
«Απόβαση» τρακτέρ τώρα στη Θεσσαλονίκη – Μπήκαν στο κέντρο (ΦΩΤΟ + VIDEO)
11/11/2025 - 12:02
Δείτε επίσης