«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα», φέρεται να ανέφερε στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που επικαλείται η ιστοσελίδα bloko.gr.
Σύμφωνα με το κείμενο, που έχει αναρτηθεί από φωτογραφία, ο 52χρονος υποστηρίζει ότι είχε συμφωνία με την 22χρονη φοιτήτρια, προκειμένου να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ παραδέχεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.
«Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…» περιγράφει στην απολογία του ο 52χρονος «τυφλός», ισχυριζόμενος ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια, αλλά και με μια ακόμη κοπέλα, η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.
«Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή» αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.
Δείτε τη φωτογραφία από το bloko.gr
