Σοκάρει μέλος του ISIS: Πρέπει να εφαρμόσουμε τον νόμο της σαρία στη Δύση (Βίντεο)

Ονομάζεται Michael Delefortrie και απαρνήθηκε τον χριστιανισμό για να γίνει Μουσουλμάνος.

Την ίδια ώρα, αποφάσισε να αφήσει το φιλήσυχο προάστιο του Βελγίου και να πάει να πολεμήσει στο πλάι του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία.

Σήμερα, κατοικώντας ξανά στο Βέλγιο εδώ και κάποια χρόνια, εκφράζει ακόμα ανοιχτά το γεγονός ότι υποστηρίζει την οργάνωση και την ιδεολογία της, ενώ υπογραμμίζει πως επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις περιοχές που κινείται και δραστηριοποιείται το Ισλαμικό Κράτος.

«Μετανιώνω που γύρισα. Θέλω να ζήσω κάτω από το χαλιφάτο. Δεν είμαι Βέλγος, είμαι Μουσουλμάνος» δηλώνει ο 28χρονος άνδρας και συμπληρώνει πως θέλει να δει την Δυτική δημοκρατία να αντικαθίσταται από τον Νόμο της Σαρία.

Ο Michael Delefortrie μεγάλωσε σε μια συνηθισμένη, λευκή, και μεσαίας κοινωνικής τάξης οικογένεια στο Βέλγιο και σύντομα βαφτίστηκε Καθολικός.

«Μεγαλώσαμε σαν κανονικοί Καθολικοί πολίτες, με τις γιορτές και όλα τα σχετικά» είπε ενθυμούμενος τα παιδικά του χρόνια και έπειτα πρόσθεσε πως «τις Κυριακές ευχαριστούσαμε τον Θεό και κάπως έτσι κυλούσαν τα πράγματα».

Έπειτα από μια δύσκολη παιδική ηλικία, που όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, σημαδεύτηκε από τον αλκοολισμό της μητέρας του, οι γονείς του χώρισαν και ο ίδιος διαγνώστηκε με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής. Έτσι, ο Michael στράφηκε στα ναρκωτικά, ξεκινώντας από το να καπνίζει κάνναβη, ενώ στην συνέχεια θέλησε να πειραματιστεί με σκληρότερες ουσίες και ως εκ τούτου, αμέλησε πλήρως τα μαθητικά του καθήκοντα.

«Έψαχνα να βρω την ταυτότητα μου, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο» είπε για τα εφηβικά του χρόνια.

Σε ηλικία περίπου 16 χρόνων διάβασε ένα βιβλίο που του άλλαξε την ζωή και το οποίο oνομάζεται «Ο τρόπος του Μουσουλμάνου».

Η μετατροπή του στην θρησκεία του Ισλάμ, του άνοιξε τις πόρτες της Μουσουλμανικής κοινότητας του Βελγίου, όπου μια μικρή, τοπική ομάδα φονταμενταλιστών αναδυόταν με τον καιρό και έσπρωξε τον Delefortrie στην τελική του ριζοσπαστικοποίηση.

Μάλιστα, ο Delefortie έφτασε στο σημείο να ονομάσει έναν από τους γιους του, Οσάμα Μπιν Λάντεν.

«Αν πρέπει να καταδικάσουμε όλους όσους σκοτώνουν, η κόλαση θα ήταν γεμάτη». Δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή