Σοκ στην Ειδομένη: Κάτοικοι ύψωσαν σημαίες της Χούντας (Εικόνες)

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!
Σοκ προκαλεί το θέαμα που αντικρίζει κανείς στην είσοδο της πολύπαθης Ειδομένης, όπου κάποιοι προέβησαν σε μια άκρως προκλητική ενέργεια υψώνοντας τις σημαίες της Χούντας.
Η σημαία, που γράφει «ζήτω η 21η Απριλίου», κυματίζει στα δύο πρώτα σπίτια που συναντά κάποιος όταν φτάνει στο χωριό και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους νοσταλγούς ης δικτατορίας, που σήκωσε την εν λόγω σημαία, είναι πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του τοπικού κοινοτικού συμβουλίου της Ειδομένης εκλεγμένος με συνδυασμό υποψήφιας δημάρχου, οποία επίσης προέρχεται από το χώρο της ΝΔ.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τους χωροφύλακες. Δεν εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων αυτές οι ενέργειες» είπε όταν ρωτήθηκε για το θέμα η πρόεδρος της κοινότητας Ξανθή Σουπλή.
Όλα αυτά τα θλιβερά εκτυλίσσονται στο χωριό – σύμβολο του προσφυγικού δράματος, από τη γη του οποίου
πέρασαν σχεδόν 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες στη διαδρομή τους προς ένα καλύτερο αύριο.
Πλέον, στο ακριτικό χωριό των ελληνοσκοπιανών συνόρων δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας και το μόνο που έχει απομείνει εκεί είναι οι συρμάτινοι φράχτες που στήθηκαν.
Σχετικά Άρθρα
27/07/2025 - 14:10
27/07/2025 - 13:50
Δείτε επίσης