Σήμερα: Ελεύθερη η είσοδος στο μουσείο της Ακρόπολης

Την φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ζωντανεύει στο Μουσείο της Ακρόπολης το άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου, φτιαγμένο από χρυσό και ελεφαντόδοντο, που φιλοτέχνησε ο Φειδίας για τον Παρθενώνα. 

Στο πλαίσιο των δωρεάν εκδηλώσεων για σήμερα, 28-10-2019 το Μουσείο της Ακρόπολης επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του δωρεάν παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν από τους Αρχαιολόγους-Φροντιστές, στα ελληνικά (στις 12 μεσημ., 1 μ.μ., 2 μ.μ. & 4 μ.μ.) και στα αγγλικά (στις 11 π.μ. & 3 μ.μ.). 

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται θα γίνονται την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου, μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης της παρουσίασης. Σημειώνεται ότι ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση) και  τηρείται σειρά προτεραιότητας. 

Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου και η αρχαιολογική ανασκαφή θα παραμείνουν σήμερα ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριο.
 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή