«Σειρήνες» από La Liga για παίκτη του Παναθηναϊκού

Είναι από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν και αυτό φαίνεται πως έχει αντίκρισμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στα… ραντάρ της Βαγιαδολίδ που μάλιστα είχε στείλει άνθρωπό της να τον παρακολουθήσει στον αγώνα των πράσινων με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος για τον 26χρονο γκολκίπερ Σωκράτη Διούδη, ο οποίος δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και κατά δήλωση του Νίκου Νταμπίζα οι πράσινοι θα συζητήσουν πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη τους μόνο αν τα χρήματα που θα προσφερθούν, ξεπερνούν την αξία του.

Η Βαγιαδολίδ, που δίνει «μάχη» για την παραμονή της στη La Liga, ακολουθεί «σφιχτή» οικονομική πολιτική, έχοντας το δεύτερο μικρότερο μπάτζετ στο ισπανικό πρωτάθλημα και μόλις τέσσερις ξένους στο ρόστερ της.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή