Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Χίο

Δύο διαφορετικά πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη στη Χίο και αμφότερα έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Πυροσβεστική, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στο νησί είναι ισχυροί και δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Εντολή για εκκένωση χωριών δόθηκε από τις τοπικές Αρχές.

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στους Βαβύλους και σύμφωνα με το politischios.gr, κατευθύνεται προς την περιοχή των Σκλαβιών με τις Αρχές να δίνουν εντολή εκκένωσης του συγκεκριμένου χωριού, αλλά και του Θολοποταμιού, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Το δεύτερο μέτωπο μαίνεται στον Χαλκειό, σε αγροτοδασική έκταση στη ΒΙΑΛ και στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

IMG-20200701-103110

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή